Wie is Renske?

Graag vertel ik je wat over mezelf zodat je wat meer weet over de persoon die je een week bij zal staan in deze unieke periode.

Ik ben Renske Lageveen, vanaf 2008 ben ik zelfstandig kraamverzorgster. In de afgelopen jaren heb ik al veel gezinnen bij mogen staan. Het werk blijft bijzonder, met veel vreugde help ik de gezinnen op weg, bij en na de geboorte.

Mijn meisjesdroom was eigenlijk al kraamverzorgster worden, ik starte na het middelbaar onderwijs met de opleiding sociaal pedagogisch werk maar gaandeweg kwam ik erachter dat mijn hart bij de kraamzorg lag en dat ligt het nog steeds, ik geniet al bijna 10 jaar van dit prachtige beroep!

Samen met Saco en onze kinderen Melle en Lise wonen wij in Joure, centraal in Friesland waarvandaan ik jullie makkelijk kan bereiken.

Ben je benieuwd wat anderen over mij vertellen? Kijk dan op deze pagina voor hun persoonlijke ervaringen.

Renske Lageveen